Wanha Sode

Juhlatila Lahdessa, johon saa tuoda omat juomat

Wanha Sode on mahdollista vuokrata palveluineen tai ilman. Tilalla ei ole A-oikeuksia, joten myös omien juomien tuominen tilaan on mahdollista. Tilan kautta on mahdollista myös vuokrata pöytäliinat, ruokailu- ja tarjoiluastiat sekä henkilökunnan. Tarvittaessa voit tilata catering-palvelut esimerkiksi Lahden upseerikerholta.

Wanhan Soden varaus onnistuu helposti täältä. Lisätietoja saat myös soittamalla 044 333 1221

Tutustu tiloihin tarkemmin

Tilan yleiskuva

Wanha Sode

Tilaa isoillekin juhlille ja tapahtumille

Sotilaskodin tilat mukautuvat monenlaisiin tarpeisiin ja talossa on mahdollista järjestää niin ristiäisiä, ylioppilasjuhlia, kokouksia, virkistystapahtumia kuin häitäkin. Tilavat puitteet mahdollistavat suurempienkin tapahtumien järjestämisen. Tilaan mahtuu istuen 250 vierasta ja seisten 400.

Wanhan Soden historia

Wanha Sode on venäläisiltä jo vuonna 1914 keskeneräiseksi jäänyt, kasarmin keskipisteeksi suunniteltu ortodoksisen sotilaskirkko. Suomalaiset muokkasivat sen sotilaskodiksi vuonna 1924 Carolus Lindbergin suunnitelmien mukaan. Sotilaskoti vihittiin käyttöön 27.9.1924.

Aluksi rakennus aiottiin muuttaa luterilaiseksi sotilaskirkoksi, mutta siitä päätettiin kuitenkin tehdä kasarmin sotilaskoti. Vuonna 1938 sotilaskotia vielä laajennettiin eteläsivulle tulleella kylkiäisrakennuksella. Interiöörissä ovat säilyneet ainakin vanhat pystyuunit, 1920-luvun tilarakenne, joka perustui osin ortodoksikirkon pohjamuotoon, 1920-luvun ikkunat sekä mahdollisesti pääsalin laudoitettu sisäkatto. Lahden Sotilaskotiyhdistys toimi talossa 31.12.2014 saakka.

Pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Lisäättehän tilaisuutenne päivämäärän. Mikäli tarkkaa päivää ei ole tiedossa, myös arvio päivästä/päivistä auttaa meitä.
Tapahtuman luonne*
Tila*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Sulje