Catering

Catering

Henkilökunnallamme on kokemus tuhansien tapahtumien, yritys- ja perhejuhlien, muistotilaisuuksien sekä häiden järjestämisestä.

Tarjoamme koko ammattitaitomme käyttöönne – suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen juhlapäivä.
Tuomme pitopalvelun kotiisi tai esimerkiksi vieressämme sijaitsevaan Wanhaan Sodeen, jonne voit halutessasi tuoda myös omat juomat.

Tutustu myös valmiisiin menuehdotuksiimme. Tarjolla on runsaasti menuideoita: runsaita noutopöytävaihtoehtoja sekä tarjoiltavia, juhlavia annoksia keväisistä juhlakattauksista hautajaisten ruokailuun.

Erikseen ostettavat palvelut

Pöytäliina- ja astiavuokraus

Vuokraamme astioita ja pöytäliinoja muualla järjestettäviin tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin.
Meillä on eri kokoisia ja erivärisiä pöytäliinoja tilaisuuden luonne huomioiden.
Astiavalikoimamme on laaja.

  • alkuruokalautaset
  • keittolautaset
  • pääruokalautaset
  • aterimet
  • juomalasit eri käyttötarkoituksiin

Voit vuokrata koko astiaston tai esimerkiksi kuohuviinilasit juhlatilaisuuttasi varten.

Menuehdotuksia ja ideoita

Meillä on kokemus tuhansien onnistuneiden juhlien ja tapahtumien järjestämisestä. Menuvaihtoehtoja löytyy varmasti jokaiseen juhlatilanteeseen, oli kyse gaalasta tai vaikka teemajuhlasta. Kaikki menuehdotukset ovat muokattavissa ja voidaan valmistaa erikoisruokavaliot huomioiden.

Tutustu menuihimme

Juhlien järjestäjän muistilista

Kun järjestät juhlat kotona tai juhlapaikalta, jossa ei ole mahdollisuutta ruoan valmistamiseen, toimitamme juhlaruoat Päijät-Hämeen alueelle. Tutustu menuideoihin täältä. Onnistuneen päivän tärkein elementti on hyvä ruoka, mutta juhlatunnelman ylläpitämiseksi ja jotta vieraat saapuvat oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan on tapahtuman järjestäjän syytä huomioida myös seuraavia asioita.

Nappaa talteen juhlien järjestäjän vinkit sekä muistilista.

Täyden palvelun juhlapaketti

Täyden palvelun juhlapaketti on juhlien järjestäjän tarpeeseen räätälöity All Inclusive palvelu. Tuomme paikalle ruoat, juomat, kattaukset ja henkilökunnan. Tapahtuman yksityiskohdat käydään etukäteen läpi tuhansien juhlatapahtumien varmuudella, jolloin Sinä saat keskittyä juhlimiseen ja vieraidesi seurasta nauttimiseen.

Hoidamme puolestanne kaiken telttojen pystytyksestä tiskaamiseen ja roskien pois vientiin.

Pyydä tarjous!

Kotiin, yrityksiin, Wanhalle Sodelle…

Ihmiset muistavat juhlista tunnelman ja sen, oliko ruoka hyvää. Ammattitaitoisen pitopalvelun avulla tilaisuutenne onnistuu ja juhlapäivästänne tulee ikimuistoinen. Olemme luotettava ja osaava pitopalvelu.

Toimitamme tarjoilut kotiin sekä yrityksiin Päijät-Hämeen alueella: Lahti, Hollola, Nastola, Orimattila, Sysmä, Hartola, Vääksy, Padasjoki, Iitti, Heinola, Asikkala, Järvelä ja Kärkölä.

Kysy lisää!

”Todella arvokas ja jotenkin silti kodikas tila juhliin”

”Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta, erittäin hyvä ruoka, hyvät järjestelyt asiakkaiden toiveiden mukaan”

Pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Lisäättehän tilaisuutenne päivämäärän. Mikäli tarkkaa päivää ei ole tiedossa, myös arvio päivästä/päivistä auttaa meitä.
Tapahtuman luonne*
Tila*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Sulje