Lounas klo 10.30-14 maanantaista perjantaihin

Lounastarjoilu Upseerikerholla

Lounas on tarjolla noutopöydässä. Lounas sisältää kaksi pääruokavaihtoehtoa, runsaan salaattipöydän, leivät ja levitteet, jälkiruoan sekä kahvin. Ruokajuomana jäävesi.

Hyödynnämme lounaslistaa suunnitellessamme kauden kasviksia sekä muita tuotteita ja käytämme lähellä tuotettua aina, kun mahdollista.

Lounaalle kulku pohjoisen pään ulko-ovesta (kaupungin puolelta). Muistathan käyttää lounaslipukkeet ennen 8.12.2022. Lipukkeet eivät ole voimassa enää vuonna 2023.

Ryhmälounaat

Varaamme ryhmällenne oman tilan. Omasta tilasta perimme pienen tilavuokran. Ruokailujen järjestämiseksi vaihtoehtoja on kaksi:

  • voitte ruokailla päivittäin vaihtuvasta lounaspöydästämme ja ruokailla omassa tilassanne
  • katamme ruoat omaan tilaanne

Ryhmille rakennamme lounasbuffetin myös tilausten mukaan lounasajan ulkopuolella. Ryhmän minimihenkilömäärä tällöin n. 20 hlöä.

Kysy tarjous!

Juhlapäivien lounaat

Katamme juhlapäiviksi runsaat ja herkulliset teemanoutopöydät. Voit varata paikkasi etukäteen soittamalla p. 044 333 1221

  • äitienpäivä
  • isänpäivä 13.11.2022
  • joululounas 8.12.2022-22.12.2022
  • itsenäisyyspäivä 6.12.2022

Catering-palvelut

Tarjoamme lisäksi catering-palveluita yksityis- ja yritystilaisuuksiin  muualla järjestettäviin tapahtumiin sekä järjestämme tiloissamme yksityistilaisuuksia sekä yritysjuhlia. Vuokraamme juhlatiloja myös Wanhassa Sodessa.

Tutustu catering-palveluihimme

Lounas viikolla 49

Viikon 49 lounaslistaa ei ole päivitetty sivuille.

Pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Tapahtuman luonne*
Tila*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Sulje