Murhamysteeri Upseerikerholla

Varaa peli 

SUOMEN ENSIMMÄINEN VIRTUAALINEN MURHAMYSTEERIPELI JULKAISTIIN LAHDEN UPSEERIKERHOLLA 24.2.2023

Lahden Upseerikerho ja videoalanyritys Tarinakeidas ovat tuottanut yhdessä Suomen ensimmäisen Virtuaalisen 360 kameralla kuvatun Murhamysteeripelin, jota katsotaan virtuaalilasien avulla. Pelissä katsoja on keskellä tapahtumia. Pelin tyylilajin voisi kiteyttää Agatha Christie virtuaalisesti pelimuodossa.

Peliä pelataan 2-4 hengen ryhmissä. Pelin tarina jakautuu kolmeen virtuaalilaseilla katsottavaan näytökseen. Jokaisen näytöksen jälkeen pelaajien on tarkoitus keskustella omista huomioistaan ja tulkinnoistaan. Lopussa jokaisen ryhmän on tarkoitus kertoa oma arvauksensa tai tietonsa murhaajasta. Pelin on tarkoitettu yli 13-vuotiaille.

Yhden pelin voi katsoa kerrallaan min. 10 henkilöä. Yksi peli kestää taukojen kanssa n. 1h.Virtuaalipeliä on mahdollista päästä pelaamaan Lahden upseerikerholla. Peliajat alkaen 12.3.2023 klo 16 ja 18. Yhden pelin hinta 30€/ kerta (ryhmähinta 10 hengen ryhmälle 25€/ pelaaja)

Pelin on käsikirjoittanut, ohjannut ja tuottanut lahtelainen Janne Nykänen, kuka julkaisi viime syksynä elokuvateattereista ensimmäisen pitkän näytelmäelokuvan Perhereissu.

Pelissä näyttelevät: Jarmo Mäkinen, Ismo Kotro, Niko Liukkonen, Maija Laine, Mira Soininen,  Klaus Jansson Jr., Christian Hemming, Pinja Liikaluoma ja Tiina Manninen.

kysy lisää 044 333 1221

Varaa peli 

Pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Lisäättehän tilaisuutenne päivämäärän. Mikäli tarkkaa päivää ei ole tiedossa, myös arvio päivästä/päivistä auttaa meitä.
Tapahtuman luonne*
Tila*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Sulje